Doneer aan de Mr. Hans van Mierlo Stichting

maandag 30 oktober 2017

Neem een abonnement op idee!

 

Op zoek naar verdieping en verbreding van het sociaal-liberalisme? Neem dan nu een abonnement op idee, hét tijdschrift van de Mr. Hans van Mierlo Stichting! idee komt elk kwartaal uit en in iedere editie staat een ander politiek-maatschappelijke thema centraal, zoals beschaving, technologie of globalisering. In elk nummer vindt u verschillende standpunten van sociaal-liberalen op deze onderwerpen in interessante artikelen, interviews en columns. Idee zet aan tot nadenken en discussie, en is dus onmisbaar voor elke sociaal-liberaal. U hoeft geen lid te zijn van D66 om een abonnement te nemen. Bovendien bieden wij ook een digitaal abonnement aan.

Wilt u een voorproefje van wat u van idee kunt verwachten? Neem dan alvast een kijkje in het archief!