Doneer aan de Mr. Hans van Mierlo Stichting

vrijdag 3 mei 2019

Bijeenkomst: Een nieuwe visie op het oude kapitalisme

Wil jij in gesprek over economische en democratische macht? In de meest recente idee, het tijdschrift van de Mr. Hans van Mierlo Stichting, roept historicus Thijs Kleinpaste sociaal-liberalen op om tegenmacht te organiseren op het economisch terrein om de belangen van de burgers beter te dienen. Het is tijd om kanalen te graven, ook in het kapitalisme! Hoe ziet een democratische kritiek op economische macht eruit?

Thijs Kleinpaste (ideeenhistoricus, promovendus aan de Georgetown University in Washington DC) gaat hierover in gesprek met Joost Sneller (Tweede Kamerlid voor D66, portefeuille Financien). De avond wordt geleid door Sanne Scholten.

Kijk voor meer informatie hier.