Doneer aan de Mr. Hans van Mierlo Stichting

zaterdag 10 oktober 2020

Zoom-sessies ‘Populisme en de vernieuwing van het liberalisme’

Zoom-sessies ‘Populisme en de vernieuwing van het liberalisme’

Zaterdag 10 oktober publiceerde directeur Coen Brummer een opiniestuk in NRC: ‘Tijd voor een liberalisme dat de aanval kiest’.

Graag gaan we naar aanleiding van dit stuk met jou in gesprek hierover. Daarom organiseert de Mr. Hans van Mierlo Stichting twee Zoom-sessies: ‘Populisme en de vernieuwing van het liberalisme’, met aan tafel Coen Brummer en Kemal Rijken, gemodereerd door Afke Groen. De eerste Zoom-sessie zal plaatsvinden op donderdagavond 15 oktober en de tweede Zoom-sessie zal plaatsvinden op donderdagavond 22 oktober. Beide Zoom-sessies zullen starten om 20:30. Vragen? Mail naar vanmierlostichting@d66.nl.

De aanmeldingen voor de Zoom-sessie gesloten. Wil je je alsnog aanmelden voor vanavond 20:30? Stuur dan een e-mail naar vanmierlostichting@d66.nl en dan zullen wij ons best doen om je tijdig de Zoom-link te sturen.

To read Coen Brummer’s opinion piece in English, click here.