Bijeenkomst ‘Van nieuwkomer naar Nederlander’ Utrecht

Woensdag 30 januari 2019 in Utrecht

D66Integratie raakt de hele samenleving. Gemeenten moeten hier nu de regie over krijgen volgens minister Koolmees. Wat is ervoor nodig dat nieuwkomers lokaal een goede start kunnen maken met werk, taal en opleiding? Hoe investeer ...

Integratie raakt de hele samenleving. Gemeenten moeten hier nu de regie over krijgen volgens minister Koolmees. Wat is ervoor nodig dat nieuwkomers lokaal een goede start kunnen maken met werk, taal en opleiding? Hoe investeer je zo in integratie dat alle inwoners er baat bij hebben?

Hierover gaan we in gesprek met elkaar. Sprekers zijn onder meer lokale sprekers en Marthe Hesselmans, auteur van de publicatie ‘Van nieuwkomer naar Nederlander. Een sociaal-liberale visie op migratie, asiel en integratie’.

Deze bijeenkomst organiseert de Mr. Hans van Mierlo Stichting in samenwerking met de lokale D66-afdeling.

Zie voor meer informatie over het project: vanmierlostichting.d66.nl/vannieuwkomernaarnederlander

Informatie volgt