Doneer aan de Mr. Hans van Mierlo Stichting

Agenda

Een nieuwe visie op het oude kapitalisme

Dinsdag 28 mei 2019 in Utrecht

Thijs Kleinpaste (Ideeënhistoricus, promovendus aan de Georgetown University in Washington DC) gaat in gesprek met Joost Sneller (Tweede Kamerlid voor D66, portefeuille Financiën) over democratische kritiek op economische macht.

Wil jij in gesprek over economische en democratische macht? In de meest recente idee, het tijdschrift van de Mr. Hans van Mierlo Stichting, roept historicus Thijs Kleinpaste sociaal-liberalen op om tegenmacht te organiseren op het economisch terrein om de belangen van de burgers beter te dienen. Het is tijd om kanalen te graven, ook in het kapitalisme! Hoe ziet een democratische kritiek op economische macht eruit?

Thijs Kleinpaste (ideeënhistoricus, promovendus aan de Georgetown University in Washington DC) gaat hierover in gesprek met Joost Sneller (Tweede Kamerlid voor D66, portefeuille Financiën). De avond wordt geleid door Sanne Scholten.

Locatie: Anne Utrecht Centraal, Veemarktplein 41, 3521BD Utrecht (tegenover Utrecht Centraal, naast P3).
Tijd: dinsdag 28 mei, 20.00-21.30 uur. Borrel na afloop.

Bij evenementen van de Van Mierlo Stichting bepaalt u zelf uw (vrijwillige) toegangsprijs. Via het aanmeldformulier kunt u kiezen hoe hoog het bedrag is dat u betaalt. Met uw vrijwillige donatie steunt u de evenementen van de Van Mierlo Stichting.

Een nieuwe visie op het oude kapitalisme

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

28 mei

20:00 uur

ANNE Utrecht Centraal
Veemarktplein 41
3521BD Utrecht