Een nieuwe visie op het oude kapitalisme

Dinsdag 28 mei 2019 in Utrecht

Thijs Kleinpaste (Ideeënhistoricus, promovendus aan de Georgetown University in Washington DC) gaat in gesprek met Joost Sneller (Tweede Kamerlid voor D66, portefeuille Financiën) over democratische kritiek op economische macht.

Wil jij in gesprek over economische en democratische macht? In de meest recente idee, het tijdschrift van de Mr. Hans van Mierlo Stichting, roept historicus Thijs Kleinpaste sociaal-liberalen op om tegenmacht te organiseren op het economisch terrein om de belangen van de burgers beter te dienen. Het is tijd om kanalen te graven, ook in het kapitalisme! Hoe ziet een democratische kritiek op economische macht eruit?

Thijs Kleinpaste (ideeënhistoricus, promovendus aan de Georgetown University in Washington DC) gaat hierover in gesprek met Joost Sneller (Tweede Kamerlid voor D66, portefeuille Financiën). De avond wordt geleid door Sanne Scholten.

Locatie: Anne Utrecht Centraal, Veemarktplein 41, 3521BD Utrecht (tegenover Utrecht Centraal, naast P3).
Tijd: dinsdag 28 mei, 20.00-21.30 uur. Borrel na afloop.

Vanwege de treinstaking hebben we de bijeenkomst opgenomen en uitgezonden via Facebook-live. Inmiddels is de video ook te downloaden. Daarmee is het mogelijk om de avond nog terug te zien, ook voor de mensen die er gisteravond niet bij konden zijn. De registratie kunt u hier bekijken.

ANNE Utrecht Centraal
Veemarktplein 41