Formeer je eigen kabinet-sessie

Dinsdag 18 mei om 20.00

Op dinsdag 18 mei origaniseert de Van Mierlo Stichting een Formeer je eigen kabinet-sessie met D66 Salland. Deze sessie is geïnspireerd door ons nieuwste boek: Naar een kabinet van sociale rechtvaardigheid.

Deze sessie is geïnspireerd door ons nieuwste boek: Naar een kabinet van sociale rechtvaardigheid. De vraag die centraal staat is: wat moet een nieuw kabinet van sociale rechtvaardigheid beslist doen om Nederland klaar te maken voor de toekomst?

Coen Brummer, co-samensteller van het boek, zal de introductie geven. Verder zal Afke, een van de auteurs en co-samensteller van het boek, spreken over feminisme en sociale rechtvaardigheid.