Doneer aan de Mr. Hans van Mierlo Stichting

Agenda

Landelijk Onderwijssymposium ‘Grenzen verleggen’

Zaterdag, 6 april 2019 in Rotterdam

Globalisering en digitalisering: de conventionele grenzen die wij kennen in deze wereld vervagen en dat stelt ons voor nieuwe uitdagingen. Ook in het onderwijs. Hoe kunnen die uitdagingen worden omgezet in kansen? Hoe kunnen we ...

Globalisering en digitalisering: de conventionele grenzen die wij kennen in deze wereld vervagen en dat stelt ons voor nieuwe uitdagingen. Ook in het onderwijs. Hoe kunnen die uitdagingen worden omgezet in kansen? Hoe kunnen we de internationaal veranderende wereld naar onze hand zetten? Deze en meer van dit soort vragen staan centraal op het zesde landelijke Onderwijssymposium dat plaatsvindt op zaterdag 6 april 2019 met als thema: Grenzen verleggen. 

Wil je meepraten tijdens de middagworkshops? Of juist nieuwsgierig naar wat toonaangevende politici zoals Ingrid van Engelshoven (Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Sophie in ‘t Veld (lijsttrekker voor het Europees Parlement van D66) hier van vinden? Klik dan hier om je in te schrijven. Afhankelijk van je persoonlijke interesses en voorkeuren, kun je een deel van het programma zelf invullen. Voor alle onderwijsniveaus wordt een programma aangeboden.

Voor meer informatie en tickets klikt u hier.

Dit evenement wordt georganiseerd door de thema-afdeling Onderwijs en Wetenschap.

6 april

10:00 uur

Albeda College
Weena 743
Rotterdam