Doneer aan de Mr. Hans van Mierlo Stichting

Agenda

Lezing Dirk Verhofstadt over De Geschiedenis van het Liberalisme

Dinsdag, 19 december 2017 in Den haag

"De geschiedenis van het liberalisme is […] een nooit eindigend proces op weg naar een groot ideaal van vrijheid, welvaart en vrede in de hele wereld," zo luidt de slotzin van De geschiedenis van het liberalisme.

Dit nieuwe boek van Dirk Verhofstadt, Professor Media en Ethiek aan de Universiteit Gent en Kernlid van de denktank Liberales, werd vorige maand reeds gepresenteerd in België. Nu volgt de boekpresentatie in Nederland.

Want op dinsdag 19 december organiseren de D66 Thema-afdelingen Sociaal-Liberalisme en Samenleven, Migratie en Asiel in samenwerking met de Mr. Hans van Mierlostichting een lezing van Dirk Verhofstadt over De Geschiedenis van het Liberalisme. Verhofstadt zal tijdens deze lezing spreken over het liberalisme, haar geschiedenis, en ook vooruitblikken naar de liberale uitdagingen voor de toekomst. Na afloop is er een borrel.

Het evenement is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden, en zal plaatsvinden op dinsdag 19 december, van 19.00-21.30 aan de Haagse Hogeschool, Johanna Westerdijkplein 75 te Den Haag. Klik hier om het evenement op Facebook te bekijken.

De inloop is van 19.00-19.30, waarna de persoon Dirk Verhofstadt ingeleid zal worden door Gert Jan Geling, Kernlid van de denktank Liberales en voorzitter van de Thema-Afdeling Samenleven, Migratie en Asiel. De lezing zal plaatsvinden in de Speaker’s Corner van de Haagse Hogeschool, die zich recht tegenover de hoofdingang bevindt.

Wij hopen u allen te mogen begroeten op 19 december.

19 december

19:00–22:00

De Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN The Hague, Netherlands