Presentatie Democratie van Nu Zwolle

1 september 2018 in Zwolle

De afgelopen weken was de Van Mierlo Stichting, samen met Rob Jetten van de Tweede Kamerfractie en Henk Beerten van het Landelijk Bestuur, in het land, bij verschillende lokale D66-afdeling om het te hebben over de Democratie van Nu.

Ook waren we aanwezig op de Kaderdag in Leiden en het congres van de Jonge Democraten in Nijmegen. Inspirerende en interessante discussies over de uitdagingen van en noodzaak voor democratische vernieuwing.

In augustus presenteert het Landelijk Bestuur de voorstellen voor versterking van het parlement, de lokale democratie en meer invloed op zaken die ons directe leven raken.

De voorstellen worden formeel besproken en vastgesteld op het D66 Congres van zaterdag 6 oktober. Benieuwd naar de plannen? Kom dan naar een van de bijeenkomsten waar ‘Democratie van Nu’ wordt gepresenteerd:

• 28 augustus in Den Haag
  • 29 augustus in Eindhoven
  • 1 september in Zwolle

Aanmelden Democratie van Nu Zwolle

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wijkcentrum De Enk
Enkstraat 67