Projectvrijwilligers

De Van Mierlo Stichting is altijd op zoek naar projectvrijwilligers die graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het sociaal-liberalisme.

Hier vind je een overzicht van alle thema’s en onderzoeken waar de Van Mierlo Stichting zich momenteel mee bezig houdt.

Als projectvrijwilliger draag je bij aan deze onderzoeken. Je taken kunnen variëren van onderzoek tot het organiseren van evenementen of redigeren van artikelen. Het aantal uren dat je maakt is altijd in overleg.

We komen graag in contact met enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen helpen bij de meest uiteenlopende projecten. Mocht er op dit moment helaas geen onderzoek zijn binnen jouw expertisegebied kunnen we altijd later contact opnemen om te informeren naar je mogelijkheden en wensen op dat moment. Heb je interesse, stuur een email naar vanmierlostichting@d66.nl met kort je motivatie, wie je bent en wat je doet. CV wordt gewaardeerd. Heb je meer tijd en interesse in een stage positie, kijk dan hier.

Laatst gewijzigd op 10 september 2018